Herpes Natural Therapies

Herpes – Tianshi-Tiens.ro

Se intampla adesea ca sarcina sa nu fie planificata, dar daca iti doresti un copil, cel mai indicat este sa planifici sarcina. si eu am folosit unguent cu aciclovir (aceeasi substanta activa ca si la zovirax, care din cate stiu e destul de scump, si pana acum nu e nici o problema, ne apropiem de termen cu sarcina… Fatul aflat in plina dezvoltare este vulnerabil fata de aceste infectii pentru ca sistemul sau imunitar nu este suficient de puternic pentru a lupta si respinge agentii patogeni care provoaca astfel de infectii. Atunci când sarcina apare virusul herpes, acesta poate pătrunde prin placentă la făt și încep să se multiplice în țesuturi, provocând copilul moare, există un avort spontan. Pe a patra a șaptea zi după introducerea HSV-I în organism există primul anticorpcapabil să distrugă infecția patogen.Anticorpi – imunoglobuline sunt proteine ​​care aparțin la diferite clase, în funcție de durata bolii.Primul anticorp, care apar ca urmare a introducerii virusului patogen, aparțin clasei de imunoglobuline M (IgM).De data aceasta anticorpii protejează organismul numai în timpul cursului acută a bolii.Numărul lor atinge un maxim de 14-20 zile de boală, și apoi începe să scadă.Anticorpii din clasa IgM dispar dupa 2-3 luni de la debutul bolii, dar la unii pacienti, acestea pot fi găsite și la recidiva a infectiei cronice.Din a doua săptămână a bolii incep sa apara in sange a anticorpilor la HSV-I, care fac parte din G clasa de imunoglobuline (IgG).Acesti anticorpi raman in sange de un pacient pentru viață. Mai mult, anticorpii materni transmiși fătului transplacentar oferă protecție în primele luni de viată (imunitate pasivă). Clinic, este dificil să se diferențieze infectie primara de episoade inițiale de infectii secundare este de o importanță deosebită în cazul unei erupții cutanate în timpul sarcinii.

Relatia cu el a durat pana anul trecut. Eram horatata sa fac amniocenteza, dar ecografia de translucenta nuchala a indicat un procent de risc f mic si am renuntat la aminiocenteza (unde 1 femeie din 100 pierde sarcina; iar daca ai peste 40 de ani poate fi problematic sa mai ramai insarcinata). Procesele sunt lente, astfel ca marirea sanilor si cresterea sensibilitatii acestora incep sa fie resimtite de femeia insarcinata inca din primele saptamani ale sarcinii. Un deosebit de periculoasă la femeile gravide, T. Dupa vindecare, virusul nu se mai multiplica cu aceeasi rata si se retrage de la nivelul pielii in lungul fibrelor nervoase, revenid la starea latenta, fara semne clinice, de dinaintea infectiei. In general, primul atac viral are loc la copii sau tineri si sunt de regula forme usoare sau subclinice. Astfel, in cazul reactivarii infectiei materne doar 5 – 10 % dintre feti vor fi afectati si, dintre acestia nici unul nu va fi simptomatic la nastere; sechele tardive pot fi reprezentate de deficite minore ale vazului, auzului sau usoara intarziere in dezvoltare.

Simptomele apar inca de la prima infectie. Dupa administrarea de Valtrex 3000 mg zilnic, suprafata acoperita de Aciclovir sub curba concentratiei plasmatice in functie de timp (AUC) este de aproximativ 4 sau 5 ori mai mare decat cea rezultata in urma administrarii de Aciclovir oral 800-1000 mg pe zi. rapid, eficient si sigur, care va permite sa inlaturati verucile dupa bunul…. Sarcina si alaptare Desi studiile pe animale nu au aratat efecte embriotoxice sau teratogene ale tratamentului cu famciclovir sau penciclovir, siguranta tratamentului cu Famvir in timpul sarcinii umane nu a fost stabilita. Transmiterea se face prin contact direct cu secretiile ce contin virusurile. Cea de a doua fază de herpes – se caracterizează printr-o vezicule dureroase ascuțite, însoțite de dureri ascuțite în mâncărimea perineului și severă a organelor genitale. Profilul de coagulare e foarte important.

Dupa prima infectie se dezvolta o anumita imunitate fata de herpes simples, insa acesta nu ofera o protectie totata impotriva viitoarelor recidive. Prezenta imunoglobulinelor de tip M (Ig M), evidentiaza o infectie recenta (Ig M, apar dupa cateva zile de la contactarea virusului si ofera protectie de scurta durata). Cand esti gravida trebuie sa ai grija mai mult ca oricand de sanatatea ta: nu folosi injectii la comun cu altcineva, protejeaza-te cand faci sex si ai grija sa faci toate testele prenatale. Infectia primara este mai severa si are o istorie naturala diferita de cea a infectiei recurente. Dupa infectia primara, virusul dispare din leziunile cutanate, dar ramane in stare latenta in ganglionii senzitivi ai nervilor corespunzatori teritoriului afectat. Infectia recurenta este cauzata de reactivarea acestui virus dormant, care migreaza pe traiectul nervos spre tegument. Doze orale de 800 mg Zovirax de 5 ori pe zi (4 g/zi), s-au administrat timp de 5 zile fara aparitia de reactii adverse.

1. Infectia cu virusul herpes simplex poate pune in pericol starea de sanatate la persoanele cu un sistem imun deficitar.